STUDIO 508

AKOESTISCH ADVIES

Wij helpen u bij het optimaliseren van de akoestiek van eender welke ruimte (vergaderruimtes, restaurants, home cinema's, kantoren, geluidsstudio's, repetitieruimtes, gebedshuizen, auditoria, concertzalen, ...).


In de meeste gevallen gebeurt dit door de selectie van specifieke materialen of het ontwerpen van akoestische elementen, gebaseerd op metingen of simulaties van de akoestiek.  De plaatsingsvoorschriften worden met de uitvoerende aannemers besproken en wij zien ook toe op een correcte verwerking van de voorgestelde materialen.  Hierbij worden uiteraard de esthetische aspecten niet uit het oog verloren.

METINGEN

Wij meten de akoestische eigenschappen van uw ruimtes, met gespecialiseerde meetapparatuur en software.

SIMULATIES

Met gespecialiseerde software kunnen we de verwachte akoestiek binnen een ruimte simuleren, zelfs voordat de ruimte fysiek gebouwd werd.  Op basis van deze simulaties kunnen we reeds in de ontwerpfase van uw bouwproject adviseren, zodat de akoestiek van bij de start goed zit.

VOOR WIE?

Wij werken samen met architecten, interieurontwerpers, aannemers, ... Maar ook eindgebruikers (bedrijven en particulieren) kunnen bij ons terecht voor adviezen omtrent akoestiek.

 

CONTACT

Hasseltsesteenweg 508 Tongeren Belgium 3700

+32 497 19 43 40

 

+32 497 19 43 40

©2019 by Studio 508.